Qui som

Edició

Associació Andreuenca de Mitjans Audiovisuals

Coordinació

Gabriel Pérez

Redacció

Marc Abelló
Guillem Adalid
Àlex Calaff
Jordi Cochran
Andrés Gil
Jordi Gómez
José Raúl González
Roger Graells
Héctor López
Marc Mosull
Marc Orts
Xavier Rodríguez
Francesc Ripoll
Ernest Tamayo
Joan Vera
Arnau Vilanova
Miquel Villarroya

Fotografia

Judit Andreu
Víctor Fornieles
Edgar Garrido
Xavier Lapuente
Roger Tenias

Manifest fundacional

Esport Andreuenc és un diari esportiu creat l’1 de juliol de 2015 per un grup d’emprenedors arrelats a Sant Andreu de Palomar que, a més, estem compromesos activament amb l’esport del nostre poble. El projecte neix de la confluència del diari electrònic Andreuenc i de la secció d’esports de Ràdio Trinitat Vella, que unim esforços per donar la millor cobertura possible a la informació esportiva andreuenca.

Sant Andreu de Palomar és un poble amb molta activitat esportiva i una gran diversitat de clubs amb una remarcable trajectòria al llarg de la història. Per això, Esport Andreuenc no neix com un diari convencional, sinó com una comunitat interactiva al servei de l’esport. Volem donar la millor cobertura informativa per potenciar l’esport del nostre poble, a la vegada que ajudem a transmetre els seus valors.

 

Darrera d’Esport Andreuenc no hi ha cap gran grup empresarial, cap favor polític, cap subvenció ni cap deute bancari. Hem decidit ser modestos per a poder ser lliures, creixent de manera progressiva i sostenible. Fem de la professionalitat, el rigor informatiu i la vocació de servei públic els nostres principis fonamentals.

© Associació Andreuenca de Mitjans Audiovisuals
Qui som  |  Publicitat  |  Contacte  |  Avís legal

Amb el suport de: Diari associat a: